Service

Stralen

Stralen; effectieve reinigingstechniek

Stralen is dé manier om een ideale ondergrond te creëren voor het duurzaam laten hechten van een coating of een complex coatingsysteem. Door oppervlakken professioneel te stralen, worden vuil, zoals oude verfresten en roest, onder zeer hoge druk verwijderd. Het oppervlak wordt door te stralen tot in de diepste poriën gereinigd en opgeruwd tot het gewenste niveau. De manier van stralen en de gebruikte straalmiddelen zijn afhankelijk van het te reinigen materiaal en het, op basis van ISO-normen, bepaalde reinheidsprofiel. Cornet Service straalt zoveel mogelijk met recyclebare straalmiddelen zoals staal en korund.

Cornet Service voert op locatie alle reinigingswerkzaamheden uit die nodig zijn om een basis voor duurzame hechting te garanderen. Met kennis van zaken behandelen wij elke ondergrond, ferro en non ferro, zodat coatings en lakken duurzaam hechten.

Verzeker u van een gegarandeerd goede hechting van een coating, verf of lak. Neem contact met ons op voor deskundig advies en dito uitvoering.

Voordelen stralen

 • Reinheidsprofiel
  Op basis van ISO-normen wordt het gewenste niveau van reinigen gerealiseerd.
 • Profiel voor hechting
  Het profiel voor hechting is in overeenstemming met de eisen. Het juiste hechtingsprofiel wordt gerealiseerd door de manier van stralen en het gebruikte straalmiddel.
 • Uiterst effectieve reinigingsmethode

Werkgebieden

 • - Binnenvaart
 • - Zeevaart
 • - Off shore
 • - Bruggen
 • - Natte aannemerij
Stralen scheepsromp Cornet groep-9
IJveer 60 GVB

Holland Shipyards

Cornet beheerst het hele spectrum van conserveren: van ‘standaard’ stralen en coaten tot complexe conserveringsvraagstukken waar bijzondere of specifieke eisen gelden.

Bekijk referentie
Duwbak Sierra Leone - liggend

Scheepswerf Hoogerwaard

Cornet is onze vaste partner als het gaat om stralen, hydrojetten en coaten. Wij kiezen voor Cornet Groep omdat zij veel kennis en ervaring in huis hebben.

Bekijk referentie
MTS Ruben 002

Zanen shipbuilding

Cornet Maritieme Coatings is specialist in het conserveren van ladingtanks waarin chemische halffabricaten en eindproducten worden vervoerd.

Bekijk referentie
Cornet Service hydrojetten Dockside

Dockside Shipfacilities

Cornet Service voert sinds 2013 regelmatig opdrachten uit voor Dockside. Zij hebben de professionals in huis om het werk vakkundig uit te voeren.

Bekijk referentie
Cornet groep -20

De Klerk Werkendam

Cornet Service werkt professioneel en levert kwaliteit.

Bekijk referentie

Volg ons via

Sluiten