Service

Drinkwatersystemen

Drinkwatertank zeevaart

De drinkwatertank van uw schip uit de zeevaart reinigt Cornet Groep professioneel voor u. Wij werken volgens de strikte normen en eisen die KIWA stelt aan drinkwatertoepassingen. Een prettige gedachte, want als het om drinkwater gaat, wilt u immers zekerheid van kwaliteit. Ontdek de voordelen van ons als specialist in reiniging.

Zuiver water uit de drinkwatertank op uw schip in de zeevaart

Niet alleen de drinkwatertank op uw schip binnen de zeevaart, maar ook drinkwatersystemen voor andere instellingen reinigen wij. Wij bieden onze diensten aan voor waterwinbedrijven, ziekenhuizen, zorginstellingen, horecabedrijven en zwembaden. Zo staan wij met onze oppervlaktereiniging voor elke industrie klaar. Wij zijn gecertificeerd door KIWA, de onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Dat betekent dat wij als oppervlaktebehandelingsspecialist bevoegd zijn om werkzaamheden aan drinkwatervoorzieningen uit te voeren. Denk hierbij aan drinkwatersystemen en drinkwatertanks.

Wilt u meer weten over onze drinkwatertank zeevaart?

Contact opnemen

Wat houdt de KIWA-certificering in?

Als u voor ons kiest om oppervlaktes in uw industrie te behandelen, dan werken wij volgens de KIWA-richtlijnen. Deze certificering houdt in dat de uitvoering volgens strikte normen en waarden gebeurt. Onze certificeringen zijn:

  • KIWA BRL K758 Coatinggeschiktheid van te bekleden metalen producten.
  • KIWA BRL K746 Appliceren van coatingsystemen ten behoeve van drinkwatertoepassingen.

Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit tijdens de reiniging van de drinkwatertank op uw schip binnen de zeevaart.

Drinkwatersystemen

KIWA drinkwater

Maak een afspraak om uw drinkwatertank te reinigen

Wilt u de drinkwatertank van uw schip uit de zeevaart of andere industrie laten reinigen? Wij zijn met deze dienst werkzaam bij waterwinbedrijven, binnenvaart, zeevaart, ziekenhuizen, zorginstellingen, offshore, horeca en zwembaden. Neem contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Sluiten