Oppervlaktebehandeling schip

  • KIWA-certificering
  • Complete oppervlaktebehandeling
  • Reinigen op locatie

Bent u op zoek naar een professionele oppervlaktebehandeling voor uw schip? Cornet Groep is een erkend specialist op dit gebied. Wij bieden diensten van het reinigen tot het afwerken van de oppervlaktebehandelingen voor schepen aan. Zo zijn wij van A tot Z een betrouwbare partij voor uw bedrijf.

Wilt u meer weten over onze oppervlaktebehandelingen?

Neem contact met ons op

Waarom kiest u voor een oppervlaktebehandeling van uw schip bij ons?

Als specialist in oppervlaktebehandelingen heeft ons team de juiste kennis en ervaring die nodig zijn om vakkundige oppervlaktebehandelingen voor schepen uit te voeren. Onze diensten in het behandelen van oppervlaktes voor industrieën gaan niet alleen over het begin of het einde van het proces, maar lopen van A tot Z. Dat is ideaal voor uw bedrijf, omdat u op deze manier maar met één dezelfde partij te maken heeft binnen dit proces.

Maak kennis met onze oppervlaktebehandelingen voor schepen

Elk oppervlak of materiaal vraagt om een ander soort behandeling. Alleen zo bereiken we het beste eindresultaat bij de oppervlaktebehandeling voor uw schip. Wij bieden dan ook verschillende oppervlaktebehandelingen voor schepen aan. Maak kennis met een greep uit ons aanbod:

Zo ziet u maar dat onze diensten uiteenlopen van het reinigen van schepen tot de afwerking van de oppervlaktes.

Vraag een offerte bij ons aan voor uw schepen

Als erkend bedrijf vinden we het belangrijk om voor uw bedrijf een duurzame oplossing te vinden. Daarom adviseren wij u graag in welke behandelingsmethodes en -technieken het beste zijn. Vraag een vrijblijvende offerte voor de oppervlaktebehandeling van uw schip aan door contact met ons op te nemen.

Uw afspraak gelijk inplannen? Klik op de knop en vul het formulier in!

Afspraak maken
Sluiten