Oppervlaktereiniging

Oppervlaktereiniging

  • KIWA-certificering
  • Complete oppervlaktebehandeling
  • Reinigen op locatie

Voor een professionele oppervlaktereiniging is Cornet Groep de betrouwbare partij waar u naar op zoek bent. Met onze verschillende soorten reinigingstechnieken bieden wij voor elk soort oppervlakte een oplossing. Deze service, die wij aanbieden op locatie, zorgt zo voor een goede hechting van coating, verf of lak.

Wilt u meer weten over onze oppervlaktereiniging?

Contact opnemen

Hoe gaan wij te werk tijdens een oppervlaktereiniging?

Als specialist in oppervlaktebehandelingen voeren wij de oppervlaktereiniging voor u op locatie uit. Wij zorgen bij deze werkzaamheden voor een goede basis om een duurzame hechting van coating, verf en lak te garanderen. Ons team heeft kennis van zaken en reinigt daarom op een professionele wijze elk soort oppervlakte. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Materialen en oppervlaktes verschillen van elkaar en door de invloeden van buitenaf, zoals het weer, vraagt elke situatie om een andere reiniging. Wij bieden verschillende reinigingstechnieken aan, zodat u verzekerd bent van de beste oplossing binnen uw bedrijf.

Maak een afspraak voor uw reiniging

Schakelt u ons in als partner voor de reiniging binnen uw bedrijf? Als specialist in oppervlaktebehandelingen voor de industrie kunnen wij niet wachten om voor u aan de slag te gaan! U vraagt vrijblijvend een offerte aan door ons een bericht te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen via 0183-505475.

Uw afspraak gelijk inplannen? Klik op de knop en vul het formulier in!

Afspraak maken
Sluiten