Over ons

Klantgericht en innovatief

Cornet Groep is een erkend specialist in oppervlaktebehandeling. Voor elk oppervlak hebben wij een gedegen en duurzame oplossing. U weet zich verzekerd een goed advies en een professionele uitvoering. In eerste instantie richtte Cornet Groep zich op reinigen en coaten binnenvaartschepen. Inmiddels rekenen wij zeevaart, off shore, natte aannemerij, bouw, industrie, ziekenhuizen, waterwinbedrijven, horeca, zorg- en overheidsinstellingen tot onze klanten. Deze sectoren bieden wij met onze aanpak uitstekende oplossingen voor oppervlaktebehandeling.

De intensieve contacten met de leveranciers van onze coatings, verven en lakken zorgen ervoor dat Cornet Groep nauw betrokken is bij productontwikkeling. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Met deze kennis adviseren wij onze klanten dé beste oplossing.

Cornet Groep heeft haar dienstverlening ondergebracht in een aantal samenwerkende ondernemingen. Hierdoor weten klanten zich steeds verzekerd van de vereiste deskundigheid en professionele uitvoering. Cornet Service richt zich op het stralen, hydrojetten en coaten op locatie. Cornet Maritieme Coatings houdt zich bezig met stralen en coaten van ladingtanks voor met name de petrochemische sector.
De dienstverlening van onze zusterbedrijven JC Straaltechniek en PU Nederland sluiten nauw aan bij het aanbod van Cornet Groep. JC Straaltechniek behandelt staalconstructies voor de aannemerij, offshore en scheepsbouw. Daarnaast verzorgt JC Straaltechniek het aflakken van jachten, vrachtwagens en mobiele kranen. PU Nederland is specialist in het sprayen van de meest uiteenlopende objecten met polyurea’s en polyuretanen. Met deze techniek zijn objecten langdurig beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Cornet Groep staat voor

Kwaliteit
Cornet Groep hecht grote waarde aan het leveren van kwalitatief hoogwaardig afgewerkte producten. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en getraind om die kwaliteit te waarborgen.

Garantie
U kunt rekenen op duidelijke marktconforme garantievoorwaarden.

Flexibiliteit
Doordachte langetermijn oplossingen

MVO
Cornet Groep kiest bij de uitvoering van haar werkzaamheden bewust voor materialen die het milieu zo min mogelijk belasten.
Cornet Groep reduceert haar energieverbruik met zonnepanelen op het bedrijfspand.

Certificaten

KIWA BRL K758
Coatinggeschiktheid van te bekleden metalen producten.

KIWA BRL K746
Appliceren van coatingsystemen ten behoeve van drinkwatertoepassingen.
Cornet Service is namens KIWA gecertificeerd om drinkwatervoorzieningen, zoals drinkwatertanks, te reinigen en coaten.

NEN-EN-ISO 9001Dit geldt zowel voor Cornet Service bv, als voor JC Straaltechniek bv

VCA Savantis - erkend leerbedrijf

Sluiten