Schip stralen en coaten

  • KIWA-certificering
  • Complete oppervlaktebehandeling
  • Reinigen op locatie

Bij Cornet Groep gaan wij vakkundig aan de slag met uw schip in regio Werkendam, stralen en coaten. Deze totaalbehandeling van de oppervlakte beschermt uw schip tegen invloeden van buitenaf en voorkomt zo roest. Door voor ons als partij te kiezen, bent u verzekerd van een kwalitatief eindresultaat met een duurzame hechting.

Wilt u meer weten over onze schip stralen en coaten?

Neem contact met ons op

Een schip stralen en coaten wij vakkundig voor u

Wanneer uw schip intensief gebruikt wordt, is het belangrijk om deze tijdig te laten stralen en coaten. De boot krijgt namelijk te maken met veroudering en aangroei. Door deze totale oppervlaktebehandeling voor uw schip uit te laten voeren geniet u zo lang mogelijk van de boot. Als specialist in oppervlaktebehandelingen bieden wij dit totale pakket van diensten aan. De behandeling begint uiteraard met het laten stralen van uw schip. Deze effectieve reinigingstechniek zorgt ervoor dat het oppervlakte grondig gereinigd en opgeruwd wordt. Niet alleen schepen, maar ook ladingstanks stralen wij voor u. Vervolgens brengen wij een laag aan op de oppervlakte door het schip te coaten. Deze laag beschermt uw boot tegen invloeden van buitenaf, waardoor veroudering beperkt wordt. Wederom worden ook ladingstanks gecoat door ons.

Plan een afspraak in voor de volledige behandeling van uw schip

Is uw schip wel aan een totaalbehandeling van de oppervlakte toe? Laat het schip dan professioneel door ons stralen en coaten. Zo geniet u nog jarenlang van uw boot. U plant eenvoudig een afspraak met ons in voor deze behandeling door ons contactformulier in te vullen.

Uw afspraak gelijk inplannen? Klik op de knop en vul het formulier in!

Afspraak maken
Sluiten