Service

Coaten

Door een schip te coaten op locatie wordt het beschermd tegen invloeden van buitenaf. Elk oppervlak en elk materiaal vereist een specifieke coating of coatingsysteem. Cornet Groep adviseert u hierin. Onze professionele voorbehandeling zorgt ervoor dat het maximale resultaat uit een coating, verf of lak gehaald wordt.

Wilt u meer weten over onze schip coaten?

Neem contact met ons op

Laat uw schip coaten op locatie voor een langdurige bescherming

Coating is een oppervlaktebehandeling voor uw schip als langdurige bescherming. In combinatie met de gebruiksintensiteit en de verwachte weersinvloeden vraagt elk oppervlak om een specifieke coating of coatingsysteem. In ons advies houden wij rekening met deze specificaties en aanvullende eisen. Zo bent u bij ons altijd gegarandeerd van een gedegen aanpak en van het professioneel stralen en coaten van uw schip. Met dank aan onze intensieve contacten met de leveranciers van onze coatings, verven en lakken zijn wij nauw betrokken bij de productontwikkeling. Hierdoor zijn wij als oppervlaktebehandelingsspecialist altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Uw schip coaten wij op locatie enkel met gerenommeerde merken. Zo kiezen wij onder andere voor Sigma, International Paint, Hempel, Nelf Marine, Jotun en Chugoku Paints.

Wat zijn de voordelen van coaten?

Als wij uw schip coaten op locatie, brengt dit veel voordelen met zich mee. De voordelen van coating zijn:

  • Het verlengt de levensduur van het object
  • Er zijn geavanceerde mogelijkheden
  • Het reduceert de aangroei van algen en groen
  • Het is innovatief

Voor het aanbrengen van een coating is het verstandig om eerst uw schip te laten stralen. Zo hecht de coating beter. Ook het hydrojetten van uw schip is een goede reinigingstechniek om een coating aan te brengen.

Coaten

Coaten schip
Cornet Groep coaten

Laat ons de coating van uw schip verzorgen

Uw schip coaten wij met een professionele voorbehandeling op locatie voor u. Wij zijn met deze dienst werkzaam in de binnenvaart, zeevaart, bruggen, industrie, offshore en natte aannemerij. Voor het laten coaten van uw schepen neemt u contact met ons op. Wij adviseren u graag in de beste oplossing.

Sluiten