Service

Schip Stralen

Laat door Cornet Groep uw schip stralen op locatie om de basis voor een duurzame hechting op het oppervlak te garanderen. Met kennis van zaken behandelen wij elke ondergrond, Ferro en non-Ferro, zodat coatings en lakken goed hechten. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief eindresultaat op de schepen.

Wilt u meer weten over stralen?

Neem contact met ons op

Schip laten stralen op locatie is een effectieve reinigingstechniek

Stralen is dé manier om een ideale ondergrond te creëren voor het duurzaam laten hechten van een coating of een complex coatingsysteem van een binnenvaartschip. Door oppervlakken professioneel te reinigen, wordt vuil, zoals oude verfresten en roest, onder zeer hoge druk verwijderd. Het oppervlak wordt door te stralen tot in de diepste poriën gereinigd en opgeruwd tot het gewenste niveau. De manier van stralen en de gebruikte straalmiddelen zijn afhankelijk van het te reinigen materiaal en het, op basis van ISO-normen, bepaalde reinheidsprofiel. Als oppervlaktebehandelingsspecialist stralen wij zoveel mogelijk met recyclebare straalmiddelen. Uw schip stralen wij daarnaast op locatie voor u.

Wat zijn de voordelen van stralen?

Uw schip laten stralen op locatie heeft veel voordelen. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Op basis van ISO-normen wordt het gewenste niveau van reinigen gerealiseerd.
  • Het profiel voor hechting is in overeenstemming met de eisen. Het juiste hechtingsprofiel wordt gerealiseerd door de manier van stralen en het gebruikte straalmiddel.

Naast deze uiterst effectieve reinigingsmethode kunt u bij ons ook uw schip laten hydrojetten. Deze reinigingsmethode is vooral geschikt wanneer de oppervlakte al een coating bevat. Voor het laten stralen van uw binnenvaartschip of ladingstank, zit u bij ons goed.

Stralen

Stralen scheepsromp
Cornet groep-9

Maak een afspraak voor het stralen

Wilt u uw schip laten stralen op locatie? Of wilt u een complete oppervlaktebehandeling voor uw schip. Voor het stralen en coaten van schepen zijn wij werkzaam in de binnenvaart, zeevaart, offshore, bruggen en natte aannemerij. Verzeker u van een duurzame en goede hechting van coating, verf of lak. Neem contact met ons op voor deskundig advies en dito uitvoering. Wij plannen graag een afspraak in voor het laten stralen van uw binnenvaartschip.

Sluiten