Maritieme coatings

Ladingstanks coaten

Ladingtanks coaten

Coatings, verven en coatingsystemen die Cornet Maritieme Coatings voor de petrochemische industrie of scheepvaart gebruikt, beschermen uw ladingtank of ladingruim langdurig tegen de invloeden van gevaarlijke stoffen. Enerzijds wordt de ladingtank of het ladingruim door het gebruik van hoogresistente coatings beschermt tegen de invloeden van de agressieve lading. Anderzijds voorkomt de coating dat de ladingtank of het ladingruim invloed heeft op de lading.

Cornet Maritieme Coatings heeft de vereiste kennis en ervaring in huis om u deskundig te adviseren over de meest geschikte oplossing. De petrochemische industrie weet zich bij Cornet Maritieme Coatings verzekerd van professionele uitvoering van de coatingwerkzaamheden. Wij verstrekken, in samenwerking met onze leveranciers, uiteraard garantie op het uitgevoerde werk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

De intensieve contacten met de leveranciers van onze coatings, verven en lakken zorgen ervoor dat Cornet Groep nauw betrokken is bij productontwikkeling. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Wij gebruiken alleen coatings van gerenommeerde merken. Cornet Service kiest onder andere voor Sigma, International Paint, Hempel, Nelf Marine, Jotun en Chugoku Paints. Wij adviseren u graag dé beste oplossing.

Voordelen coaten

  • Verlengt levensduur object
  • Optimale bescherming tegen agressieve lading
  • Geschikt voor gebruik in petrochemische industrie
  • Geavanceerde mogelijkheden
  • Innovatief
  • Nauwe samenwerking met onze leveranciersproducenten.

Werkgebieden

  • Petrochemische industrie
  • Binnenvaart
  • Zeevaart
IJveer 60 GVB

Holland Shipyards

Cornet beheerst het hele spectrum van conserveren: van ‘standaard’ stralen en coaten tot complexe conserveringsvraagstukken waar bijzondere of specifieke eisen gelden.

Bekijk referentie
Duwbak Sierra Leone - liggend

Scheepswerf Hoogerwaard

Cornet is onze vaste partner als het gaat om stralen, hydrojetten en coaten. Wij kiezen voor Cornet Groep omdat zij veel kennis en ervaring in huis hebben.

Bekijk referentie
MTS Ruben 002

Zanen shipbuilding

Cornet Maritieme Coatings is specialist in het conserveren van ladingtanks waarin chemische halffabricaten en eindproducten worden vervoerd.

Bekijk referentie
Cornet Service hydrojetten Dockside

Dockside Shipfacilities

Cornet Service voert sinds 2013 regelmatig opdrachten uit voor Dockside. Zij hebben de professionals in huis om het werk vakkundig uit te voeren.

Bekijk referentie
Cornet groep -20

De Klerk Werkendam

Cornet Service werkt professioneel en levert kwaliteit.

Bekijk referentie

Volg ons via

Sluiten