Maritieme coatings

Ladingstanks stralen

Landingstanks stralen

Cornet Maritieme Coatings straalt ladingtanks en ladingruimen. Wij reinigen zodanig dat ladingtanks en ladingruimen geschikt zijn voor het aanbrengen van een coating of complex coatingsysteem. Wij stralen ladingtanks volgens de kwaliteitsnorm SA 2.5; er wordt uiterst zorgvuldig gestraald. Na het stralen is het oppervlak vrij van vervuiling zoals vet, roest en zouten. Cornet Maritieme Coatings straalt zoveel mogelijk met recyclebare straalmiddelen zoals staal en korund.

Met kennis van zaken behandelen wij ladingtanks en ladingruimen voor de petrochemische industrie, binnenvaart en zeevaart. Verzeker u van een professionele voorbehandeling en daarmee van goede hechting van de coating, verf of lak. Neem contact met ons op voor deskundig advies en dito uitvoering.

Voordelen stralen

  • Reinheidsprofiel
    Het reinheidsprofiel SA2,5 is gewaarborgd.
  • Profiel voor hechting
    Het profiel voor hechting is in overeenstemming met de eisen voor het aanbrengen van een hoogresistente coating.
  • Uiterst effectieve reinigingsmethode

Werkgebieden

  • Petrochemische industrie
  • Binnenvaart
  • Zeevaart
IJveer 60 GVB

Holland Shipyards

Cornet beheerst het hele spectrum van conserveren: van ‘standaard’ stralen en coaten tot complexe conserveringsvraagstukken waar bijzondere of specifieke eisen gelden.

Bekijk referentie
Duwbak Sierra Leone - liggend

Scheepswerf Hoogerwaard

Cornet is onze vaste partner als het gaat om stralen, hydrojetten en coaten. Wij kiezen voor Cornet Groep omdat zij veel kennis en ervaring in huis hebben.

Bekijk referentie
MTS Ruben 002

Zanen shipbuilding

Cornet Maritieme Coatings is specialist in het conserveren van ladingtanks waarin chemische halffabricaten en eindproducten worden vervoerd.

Bekijk referentie
Cornet Service hydrojetten Dockside

Dockside Shipfacilities

Cornet Service voert sinds 2013 regelmatig opdrachten uit voor Dockside. Zij hebben de professionals in huis om het werk vakkundig uit te voeren.

Bekijk referentie
Cornet groep -20

De Klerk Werkendam

Cornet Service werkt professioneel en levert kwaliteit.

Bekijk referentie

Volg ons via

Sluiten