Service

Hydrojetten

Cornet Groep is gespecialiseerd in het hydrojetten van schepen. Wij reinigen onder andere scheepsrompen, ladingsruimen van schepen en betonnen oppervlakken door middel van deze techniek. Deze professionele voorbehandeling zorgt voor een goede hechting van coatings en lakken. Met onze aanpak bent u verzekerd van kwaliteit.

Wilt u meer weten over onze hydrojetten van schepen?

Neem contact met ons op

Hydrojetten van schepen: onder hoge druk reinigen met water

Tijdens het hydrojetten van schepen worden objecten en oppervlakken gereinigd met water onder een zeer hoge druk. Vuil, zoals roest, wordt door deze techniek eenvoudig en grondig verwijderd. Door een schip onder hoge druk met water te reinigen, wordt, in tegenstelling tot een schip stralen, het oppervlak schoon zonder het materiaal op te ruwen. Bovendien brengt de techniek geen vervorming of schade aan. Hydrojetten is met name effectief voor het reinigen van coatings; er ontstaat een goede basis voor het aanbrengen van een nieuwe coating op het schip of een coatingsysteem.

Wat zijn de voordelen van hydrojetten?

Deze techniek voor bijvoorbeeld het reinigen van het scheepsruim heeft veel voordelen. Het zorgt namelijk voor:

  • ​Een optimaal resultaat.
  • ​Dat verflagen tot op het blanke ijzer (oppervlak) worden verwijderd.
  • ​Dat er geen gevaar van (overslaande) vonken is waardoor het brandveilig is.
  • ​Minder afvalproducten en geen stof.
  • ​Het reinigen van intacte coating- en verfsystemen.
  • ​Dat in wateroplosbare zouten van zeeschepen verwijderd worden.

Daarnaast kan het hydrojetten van schepen onder alle weersomstandigheden en zijn er geen steigers of hoogwerkers nodig door het gebruik van een straalrobot. Afstand en hoogte spelen dus geen rol.

Hydrojetten

Cornet groep-2
Cornet groep-14

Laat uw schepen door ons reinigen

Wilt u uw schepen laten hydrojetten door ons als oppervlaktebehandelingsspecialist? Deze techniek passen wij toe binnen de gebieden: binnenvaart, zeevaart, offshore en natte aannemerij. Vraag een offerte aan voor uw bedrijf door contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst bij het reinigen van uw schepen.

Sluiten