Scheepsruimreiniging

  • KIWA-certificering
  • Complete oppervlaktebehandeling
  • Reinigen op locatie

Voor een professionele scheepsruimreiniging op locatie is Cornet Groep een uiterst geschikte partij. Met onze verschillende reinigingstechnieken voor schepen bent u altijd voorzien van de juiste oplossing. Uw scheepsruim kunt u bij ons effectief laten reinigen, zodat deze weer brandschoon is en de nieuwe coating op de wanden goed hecht.

Wilt u meer weten over onze scheepsruimreiniging?

Neem contact met ons op

Kies voor een scheepsruimreiniging op locatie

U weet vast als geen andere hoe belangrijk het is om uw schip goed te onderhouden. Dit geldt niet alleen voor de buitenkant, maar ook voor de binnenkant van het schip. Tijdens een scheepsruimreiniging op locatie gaan wij aan de slag met het reinigen van de scheepswanden en andere materialen en objecten in uw scheepsruim die u wilt laten reinigen. Als oppervlaktebehandelingsspecialist nemen wij bij het schoonmaken van uw schip de ISO-normen in acht. Zo zorgen wij ervoor dat tijdens de oppervlaktereiniging van het schip zoveel mogelijk recyclebare middelen gebruikt worden.

Met welke technieken kunt u uw scheepsruim laten reinigen?

Het scheepsruim laten reinigen is een goede start voor een complete oppervlaktebehandeling van het schip. Onze scheepsruimreiniging op locatie is namelijk de basis voor een duurzame hechting van verf en coating. Uw schip wordt op deze manier tegen invloeden van buitenaf beschermt. Wij bieden onder andere de volgende reinigingstechnieken aan:

Welke reinigingsmethode geschikt is voor uw schip is afhankelijk van de materialen en andere zaken, zoals de gebruiksintensiteit. Wij adviseren u graag in de juiste oplossing voor uw schip.

Plan een afspraak in voor de reiniging van uw scheepsruim

Wilt u uw scheepsruim laten reinigingen? Plan dan eenvoudig een afspraak met ons in door ons contactformulier in te vullen of door ons te bellen op het nummer 0183-505475. Met onze diverse schoonmaaktechnieken vindt u bij ons gegarandeerd een oplossing. Wij kijken ernaar uit om aan de slag te gaan met de scheepsruimreiniging op uw locatie.

Uw afspraak gelijk inplannen? Klik op de knop en vul het formulier in!

Afspraak maken
Sluiten