Oppervlaktereiniging industrie

  • KIWA-certificering
  • Complete oppervlaktebehandeling
  • Reinigen op locatie

Voor een professionele oppervlaktereiniging in de industrie gaat u naar Cornet Groep. Met onze uiterst effectieve reinigingsmethodes hebben wij voor elk oppervlak een duurzame oplossing. We denken hierin graag met u mee, waardoor u verzekerd bent van een kwalitatieve reiniging van uw materiaal.

Wilt u meer weten over onze oppervlaktereiniging voor de industrien?

Neem contact met ons op

In welke werkgebieden voeren wij oppervlaktereiniging voor de industrie uit?

Onze oppervlaktereiniging voor de industrie wordt uitgevoerd op basis van de ISO-normen. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van recyclebare middelen tijdens de oppervlaktebehandeling in de industrie. Afhankelijk van het materiaal van het oppervlakte en verschillende invloeden van buitenaf, kiezen wij een reinigingstechniek. Zo kunnen wij bijvoorbeeld schepen stralen en vervolgens coaten of kiezen we een andere techniek die het beste bij uw materiaal past. Met onze reiniging zijn wij werkzaam in onder andere de volgende werkgebieden:

  • Binnenvaart
  • Offshore
  • Natte aannemerij
  • Bruggen

Daarnaast zijn wij voor het reinigen van drinkwatertanks in de zeevaart, ziekenhuizen, horeca, zorginstellingen en zwembaden werkzaam.

Vraag een offerte voor uw reiniging aan

Kiest u voor ons als specialist in oppervlaktebehandeling voor de oppervlaktereiniging in de industrie? Vraag dan eenvoudig een offerte bij ons aan voor uw opdracht door ons een bericht te sturen via het contactformulier of te bellen naar het nummer 0183-505475. Wij zoeken met plezier de beste oplossing voor u!

Uw afspraak gelijk inplannen? Klik op de knop en vul het formulier in!

Afspraak maken
Sluiten