Oppervlaktebehandeling voor industrie

Oppervlaktebehandeling voor de industrie

  • KIWA-certificering
  • Complete oppervlaktebehandeling
  • Reinigen op locatie

Bent u op zoek naar professionele oppervlaktebehandelingen voor objecten en materialen in de industrie? Zoek niet verder, want het team van Cornet Groep staat voor u en uw bedrijf klaar! Van het grondig reinigen van oppervlaktes tot het professioneel coaten hiervan, wij zijn de juiste professionele partij voor uw opdracht.

Wilt u meer weten over onze oppervlakte behandelingen?

Contact opnemen

Welke oppervlaktebehandelingen voor de industrie bieden wij aan?

Als oppervlaktebehandelingsspecialist bieden wij diverse diensten in verschillende werkgebieden aan. Zo schakelt u ons onder andere in voor:

Daarnaast bieden wij diverse diensten ook aan voor zorginstellingen, ziekenhuizen, offshore, de binnenvaart, waterwinbedrijven, de natte aannemerij en de horeca. Dankzij ons brede aanbod aan diensten, kunt u van het begin tot aan het einde van uw project bij ons terecht. Zo vindt u bij ons altijd de juiste oppervlaktebehandelingen binnen uw industrie.

Plan een afspraak voor uw oppervlaktebehandeling

Wilt u oppervlaktebehandelingen voor het materiaal binnen uw industrie inplannen? Maak een afspraak door contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag in de beste oplossing voor uw bedrijf. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een professionele aanpak met een kwalitatief eindresultaat als gevolg.

Uw afspraak gelijk inplannen? Klik op de knop en vul het formulier in!

Afspraak maken
Sluiten