Oppervlaktereiniging schepen

  • KIWA-certificering
  • Complete oppervlaktebehandeling
  • Reinigen op locatie

Een professionele oppervlaktereiniging voor schepen plant u in bij Cornet Groep. Met diverse reinigingstechnieken zorgen wij ervoor dat elke oppervlakte de behandeling krijgt die het nodig heeft. Wij denken graag mee in de beste oplossing voor uw schip zodat u verzekerd bent van een professionele reiniging.

Wilt u meer weten over onze oppervlaktereiniging voor schepen?

Neem contact met ons op

Hoe voeren wij een oppervlaktereiniging bij schepen uit?

Bij een oppervlaktereiniging houden wij rekening met het materiaal en de ISO-normen. Op basis van deze zaken bepalen wij de manier waarop we het schip stralen en welke straalmiddelen gebruikt worden. Als oppervlaktebehandelingsspecialist vinden wij het belangrijk om milieubewust te werk te gaan en daarom gebruiken wij zoveel mogelijk recyclebare straalmiddelen. Wij hebben voldoende kennis van zaken om elke ondergrond te behandelen met onze verschillende technieken, zoals het hydrojetten van schepen. Doordat wij een volledige oppervlaktereiniging voor schepen uitvoeren, bent u verzekerd van een kwalitatief eindresultaat en een duurzame hechting van coating.

Plan uw reiniging bij ons in

Wilt u een oppervlaktereiniging voor uw schepen bij ons inplannen? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken en een afspraak in te plannen. Op basis hiervan stellen wij een persoonlijke offerte voor u op. Zo gaan wij doelgericht aan de slag met bijvoorbeeld het reinigen van uw scheepsruim.

Uw afspraak gelijk inplannen? Klik op de knop en vul het formulier in!

Afspraak maken
Sluiten