Scheepswanden reinigen

  • KIWA-certificering
  • Complete oppervlaktebehandeling
  • Reinigen op locatie

Wilt u uw scheepswanden laten reinigen? Dan is Cornet Groep de partij waar u naar op zoek bent. Met een vakkundig team dat kennis van zaken heeft, bieden wij een professionele reiniging voor uw schepen aan. Onze reinigingsmethodes zijn niet alleen uiterst efficiënt, maar ook nog eens duurzaam. Zo bent u verzekerd van het beste eindresultaat.

Wilt u meer weten over onze scheepswanden reinigen?

Neem contact met ons op

Hoe gaan wij te werk om scheepswanden te reinigen?

Een goede methode voor efficiënte oppervlaktereiniging is hoge druk. Wij gebruiken deze methode voor het schoonmaken van uw schip. Denk hierbij aan het schoonmaken van het dek, het reinigen van het scheepsruim en natuurlijk het reinigen van de scheepswanden. Met deze waterkracht wordt vuil, zoals bijvoorbeeld roest, grondig gereinigd. Deze efficiënte en duurzame manier van schoonmaken voeren wij als oppervlaktebehandelingsspecialist op locatie voor u uit. Dat doen wij onder andere door middel van de volgende technieken:

Welke techniek het meest geschikt is voor uw schip is afhankelijk van het materiaal en andere invloeden, zoals de gebruiksintensiteit. Wij adviseren u graag bij het vinden van de beste oplossing.

Vraag een offerte aan voor uw schepen

Zijn uw scheepswanden wel aan een schoonmaakbeurt toe en wilt u ze door ons laten reinigen? U vraagt eenvoudig een vrijblijvende offerte aan door het contactformulier in te vullen of door ons te bellen op het nummer 0183-505475. Onze professionele reiniging zorgt ervoor dat uw schip straks weer brandschoon is!

Uw afspraak gelijk inplannen? Klik op de knop en vul het formulier in!

Afspraak maken
Sluiten