Schip Schilderen

  • KIWA-certificering
  • Complete oppervlaktebehandeling
  • Reinigen op locatie

Uw schip laten schilderen is een belangrijke procedure in het onderhoud van uw vaartuig, die door Cornet Groep uit Werkendam zorgvuldig en deskundig wordt uitgevoerd. Deze behandeling beschermt niet alleen het schip tegen de ruwe zeeomstandigheden en corrosie, maar draagt ook bij aan de uitstraling en herkenbaarheid. Dit vereist specifieke technieken en materialen die bestand zijn tegen de specifieke uitdagingen die de maritieme omgeving met zich meebrengt.

Wilt u meer weten over onze schip schilderen oppervlakte behandelingen?

Neem contact met ons op

Waarom uw schip laten schilderen door experts?

Uw schip regelmatig laten schilderen is belangrijk om de levensduur te verlengen en de waarde te behouden. Deze oppervlaktebehandeling voor uw schip beschermt niet alleen de buitenkant tegen elementen zoals zout, water en zon, maar helpt ook bij het voorkomen van oxidatie en roest. Daarnaast is het conserveren van uw schip een belangrijk aspect van het schilderproces, omdat het helpt de structuur van het schip te behouden en schade door de zeeomgeving te voorkomen, wat belangrijk is voor zowel de veiligheid als de functionaliteit van het vaartuig.

Neem contact met ons op voor een afspraak

Wij bieden als KIWA-gecertificeerde oppervlaktebehandelingsspecialist, op maat gemaakte oplossingen aan, die afgestemd zijn op de specifieke behoeften en omstandigheden van uw schip. Of het nu gaat om een volledige make-over of een routinematige onderhoudsbeurt, onze experts schilderen uw schip met de grootste zorg en aandacht. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te plannen en zorg ervoor dat uw schip er op zijn best uitziet en optimaal beschermd is tegen de elementen. Bekijk onze laatste ontwikkelingen, indien u benieuwd bent naar onze werkzaamheden.

Uw afspraak gelijk inplannen? Klik op de knop en vul het formulier in!

Afspraak maken
Sluiten