Schip conserveren

  • KIWA-certificering
  • Complete oppervlaktebehandeling
  • Reinigen op locatie

Bij Cornet Groep uit Werkendam beschikken we over de expertise om uw schip professioneel te laten conserveren. Deze behandeling helpt om uw schip te beschermen tegen de zware maritieme omstandigheden, zoals zoutwatercorrosie, Uv-straling en mechanische slijtage. Door uw schip te conserveren behoudt u de structurele integriteit van het vaartuig.

Wilt u meer weten over onze schip conserveren oppervlaktebehandelingen?

Neem contact met ons op

De voordelen van uw schip laten conserveren

Uw schip laten conserveren biedt tal van voordelen die bijdragen aan zowel de prestaties als de levensduur van het vaartuig. Een goede oppervlaktebehandeling voor uw schip zorgt voor een beschermende laag die helpt om roest en aantasting door de zee te voorkomen. Daarnaast is het laten schilderen van een schip een belangrijk onderdeel van het conserveringsproces. Het schilderen draagt ook bij aan de bescherming van het oppervlak tegen externe factoren, wat de duurzaamheid van uw schip ten goede komt. Als KIWA-gecertificeerde oppervlaktebehandelingsspecialist zorgen we ervoor dat uw schip zo lang mogelijk in goede staat blijft.

Maak direct een afspraak

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Door het plannen van een professionele conserveringsbehandeling zorgt u ervoor dat uw schip in optimale conditie blijft, klaar om de uitdagingen van de open zee aan te gaan. Neem contact met ons op voor deskundig advies en een afspraak, en zorg ervoor dat uw schip de bescherming krijgt die het verdient. Bekijk onze laatste ontwikkelingen, wanneer u meer wilt weten over onze werkzaamheden.

Uw afspraak gelijk inplannen? Klik op de knop en vul het formulier in!

Afspraak maken
Sluiten