Ladingtanks stralen

  • KIWA-certificering
  • Complete oppervlaktebehandeling
  • Reinigen op locatie

Ladingtanks laten stralen is een belangrijke procedure in het onderhoud van industriële opslagtanks, een specialiteit van Cornet Groep uit Werkendam. Deze methode zorgt voor een grondige reiniging en voorbereiding van de oppervlakken, wat belangrijk is voor zowel de veiligheid als de efficiëntie van uw ladingtanks. Door Ladingtanks te stralen, verwijderen we effectief roest, oude coatings en andere verontreinigingen, waardoor het een ideale voorbehandeling is voor verdere oppervlaktebescherming.

Wilt u meer weten over onze ladingtanks stralen oppervlaktebehandelingen?

Neem contact met ons op

Waarom kiest u voor een oppervlaktebehandeling van uw schip bij ons?

Als specialist in oppervlaktebehandelingen heeft ons team de juiste kennis en ervaring die nodig zijn om vakkundige oppervlaktebehandelingen voor schepen uit te voeren. Onze diensten in het behandelen van oppervlaktes voor industrieën gaan niet alleen over het begin of het einde van het proces, maar lopen van A tot Z. Dat is ideaal voor uw bedrijf, omdat u op deze manier maar met één dezelfde partij te maken heeft binnen dit proces.

Het belang van ladingtanks goed laten stralen

Het laten stralen van ladingtanks is belangrijk voor het behoud van de tank zelf. Deze oppervlaktebehandelingen voor industrie helpt bij het verlengen van de levensduur van de tanks door het creëren van een schoon en glad oppervlak, wat belangrijk is voor het aanbrengen van beschermende coatings. Bovendien kan waterstralen als methode worden ingezet bij het stralen van ladingtanks, wat een milieuvriendelijke en effectieve manier is om oppervlakken voor te bereiden zonder schadelijke chemicaliën. Met onze geavanceerde technieken stralen we uw ladingtanks grondig.

Benader ons direct voor een afspraak

Als KIWA-gecertificeerde oppervlaktebehandelingsspecialist zorgen we er graag voor dat u ladingstanks zo lang mogelijk in goede staat blijven. Wij bieden een op maat gemaakte service aan voor het laten stralen van ladingtanks, afgestemd op uw specifieke behoeften en de eisen van uw industrie. Of het nu gaat om een routineonderhoud of een ingrijpende renovatie, onze ervaren professionals zorgen voor een hoogwaardige afwerking en langdurige bescherming. Plan nu een afspraak en zet de stap naar een betere zorg en onderhoud van uw industriële ladingtanks.

Uw afspraak gelijk inplannen? Klik op de knop en vul het formulier in!

Afspraak maken
Sluiten