Referenties

Zanen shipbuilding

Marcel Zanen van Zanen Shipbuiliding uit Lage Zwaluwe:
‘Zanen Shipbuilding uit Lage Zwaluwe bouwt chemicaliëntankers voor de binnenvaart. Wij werken graag met Cornet Maritieme Coatings; zij zijn specialist in het stralen en coaten van tankers. Het zijn professionals die hun vak verstaan. Dat is uiterst belangrijk als het gaat om het conserveren van ladingtanks waarin chemische halffabricaten en eindproducten worden vervoerd.

Zanen Shipbuilding kiest voor Cornet Maritieme Coatings omdat zij kwaliteit leveren. Cornet Maritieme Coatings garandeert die kwaliteit door samen met de leveranciers van coatings garanties af te geven. Bovendien waardeer ik de manier waarop Cornet Maritieme Coatings werkt; klantvriendelijk, betrokken en netjes. Het zijn vakmensen bij wie afspraak ook echt afspraak is.’

MTS Avenger en MTS Rubens
Cornet Maritieme Coatings heeft de ladingtanks van zowel MTS Avenger als MTS Rubens geconserveerd. De ladingtanks van beide schepen zijn gestraald en vervolgens heeft Cornet Maritieme Coatings een deklaag van zinksilicaat aangebracht. Zinksilicaat is een coating die uiterst resistent is tegen chemicaliën.
Cornet heeft ook de machinekamers, dekken en opbouwen van MTS Avenger en MTS Rubens volledig gecoat.

MTS Ruben 001 MTS Ruben 002 MTS Ruben 003
IJveer 60 GVB

Holland Shipyards

Cornet beheerst het hele spectrum van conserveren: van ‘standaard’ stralen en coaten tot complexe conserveringsvraagstukken waar bijzondere of specifieke eisen gelden.

Bekijk referentie
Duwbak Sierra Leone - liggend

Scheepswerf Hoogerwaard

Cornet is onze vaste partner als het gaat om stralen, hydrojetten en coaten. Wij kiezen voor Cornet Groep omdat zij veel kennis en ervaring in huis hebben.

Bekijk referentie
MTS Ruben 002

Zanen shipbuilding

Cornet Maritieme Coatings is specialist in het conserveren van ladingtanks waarin chemische halffabricaten en eindproducten worden vervoerd.

Bekijk referentie
Cornet Service hydrojetten Dockside

Dockside Shipfacilities

Cornet Service voert sinds 2013 regelmatig opdrachten uit voor Dockside. Zij hebben de professionals in huis om het werk vakkundig uit te voeren.

Bekijk referentie
Cornet groep -20

De Klerk Werkendam

Cornet Service werkt professioneel en levert kwaliteit.

Bekijk referentie

Volg ons via

Sluiten