Referenties

Dockside Shipfacilities

Jochem van Gink, eigenaar van de Rotterdamse reparatiescheepswerf Dockside Shipfacilities:
‘Cornet Service voert sinds 2013 regelmatig opdrachten uit voor Dockside. Wij vinden het prettig dat het bedrijf veelzijdig is. Of het nu gaat om reinigen en coaten van ladingtanks of het reguliere stralen en conserveren, Cornet heeft de professionals in huis om het werk vakkundig uit te voeren. De uitgebreide vloot aan eigen machines zorgt ervoor zij altijd met het juiste materiaal werken. Ze zijn ook erg flexibel: Cornet schakelt als het nodig is makkelijk op in aantal mensen. De korte lijnen met het management zorgen er bovendien voor dat je snel op één lijn zit. Kiezen voor Cornet Service is kiezen voor een doortastende aanpak én voor kwaliteit tegen een scherpe prijs.’

Antifouling aanbrengen op Beaumont
Onder de geladen waterlijn is Beaumont onder hoge druk – 500 bar – door Cornet Service volledig gereinigd. Vervolgens is het coatingsysteem gerepareerd en op dikte gebracht. Cornet Service heeft een nieuwe antifouling aangebracht om aangroei van algen en pokken te voorkomen.

Cornet Service hydrojetten Dockside
IJveer 60 GVB

Holland Shipyards

Cornet beheerst het hele spectrum van conserveren: van ‘standaard’ stralen en coaten tot complexe conserveringsvraagstukken waar bijzondere of specifieke eisen gelden.

Bekijk referentie
Duwbak Sierra Leone - liggend

Scheepswerf Hoogerwaard

Cornet is onze vaste partner als het gaat om stralen, hydrojetten en coaten. Wij kiezen voor Cornet Groep omdat zij veel kennis en ervaring in huis hebben.

Bekijk referentie
MTS Ruben 002

Zanen shipbuilding

Cornet Maritieme Coatings is specialist in het conserveren van ladingtanks waarin chemische halffabricaten en eindproducten worden vervoerd.

Bekijk referentie
Cornet Service hydrojetten Dockside

Dockside Shipfacilities

Cornet Service voert sinds 2013 regelmatig opdrachten uit voor Dockside. Zij hebben de professionals in huis om het werk vakkundig uit te voeren.

Bekijk referentie
Cornet groep -20

De Klerk Werkendam

Cornet Service werkt professioneel en levert kwaliteit.

Bekijk referentie

Volg ons via

Sluiten