Referenties

De Klerk Werkendam

Wim van Oord, chef technische dienst bij De Klerk Waterbouw:
‘De Klerk Waterbouw huurt Cornet Service in om te hydrojetten en te coaten. Het gaat dan om het conserveren van pontons en werkschepen zoals onze heischepen.

Wij werken graag samen met Cornet Service en het zusterbedrijf JC Straaltechniek. Cornet Service werkt professioneel en levert kwaliteit. Ik vind het prettig dat zij zich klantvriendelijk opstellen en hun afspraken nakomen. Als wij vinden dat er gedurende het werk aanpassingen nodig blijken, denken én werken zij graag met ons mee.’

Sluisdeuren Hansweert
De sluisdeuren van de sluis Hansweert zijn door Cornet Service gereinigd. De sluisdeuren waren door een enorme aangroei van mosselen zwaar vervuild. Cornet Service heeft de sluisdeuren handmatig gereinigd.

Cornet groep -20 Cornet groep -21
IJveer 60 GVB

Holland Shipyards

Cornet beheerst het hele spectrum van conserveren: van ‘standaard’ stralen en coaten tot complexe conserveringsvraagstukken waar bijzondere of specifieke eisen gelden.

Bekijk referentie
Duwbak Sierra Leone - liggend

Scheepswerf Hoogerwaard

Cornet is onze vaste partner als het gaat om stralen, hydrojetten en coaten. Wij kiezen voor Cornet Groep omdat zij veel kennis en ervaring in huis hebben.

Bekijk referentie
MTS Ruben 002

Zanen shipbuilding

Cornet Maritieme Coatings is specialist in het conserveren van ladingtanks waarin chemische halffabricaten en eindproducten worden vervoerd.

Bekijk referentie
Cornet Service hydrojetten Dockside

Dockside Shipfacilities

Cornet Service voert sinds 2013 regelmatig opdrachten uit voor Dockside. Zij hebben de professionals in huis om het werk vakkundig uit te voeren.

Bekijk referentie
Cornet groep -20

De Klerk Werkendam

Cornet Service werkt professioneel en levert kwaliteit.

Bekijk referentie

Volg ons via

Sluiten