Over ons

Scheepswerf Hoogerwaard

Alwin den Heeten van scheepswerf Hoogerwaard in Rotterdam:
‘Cornet is onze vaste partner als het gaat om stralen, hydrojetten en coaten. Wij kiezen voor Cornet Groep omdat zij veel kennis en ervaring in huis hebben. Zij weten precies hoe ze een project moeten aanpakken. Of het nu gaat om het reinigen van dieseltanks of het conserveren van een schip na een reparatie, Cornet zorgt voor een vakkundige aanpak en goede oplevering. Het aantal reparaties op onze werf is gigantisch hoog. Zodoende zijn ze hier zes dagen per week aanwezig; het is prettig om te werken met een partij waar je op kunt vertrouwen. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken en samenwerken.’

Invotis
Cornet Service heeft kraanschip Invotis onder hoge druk gereinigd. De beschadigingen aan vlak en zijden zijn hersteld met Hempatex 1630. De Invotis is vervolgens voorzien van een nieuwe laag coating – Hempatex 4633 hi-build. Het onderwaterschip, is voorzien van Hempel Olympic anti-fouling om aangroei van algen tegen te gaan.

Invotis liggend
Invotis te water

Duwbakken
Cornet Service heeft twee duwbakken en twee duwboten, die bestemd zijn voor de export naar Sierra Leone, gereinigd en geconserveerd.
Beide duwbakken (lengte 76,5, en breedte 11,4 meter) zijn inclusief de laadruimen aan alle zijden en bovendeks gereinigd. Vervolgens zijn de duwbakken volledig geconserveerd in de gewenste eindkleur.
Ook de duwboten zijn onder hoge druk schoongespoten. De duwboten zijn vervolgens volledig geconserveerd. Om de krachtige invloeden van tropisch en brak water tegen te gaan, heeft Cornet Service ook een anti-fouiling coating aangebracht.

Duwbak Sierra Leone
Duwbak Sierra Leone - liggend
Terbregge liggend
Sluiten