Over ons

Holland Shipyards

Co Kieboom, purchase manager bij scheepswerf Holland Shipyards:
‘Cornet Service behoort tot ons vaste team onderaannemers. Wij kiezen voor Cornet omdat zij kwaliteit leveren tegen een goede prijs. Zij zijn flexibel en klantgericht. Is het bijvoorbeeld nodig om stralingswerk in de avonduren uit te voeren, dan valt daar over te praten. Ik ben zeer tevreden over het werk dat Cornet Service levert. Zij hebben de kennis in huis om iedere opdracht goed op te leveren. Cornet beheerst het hele spectrum van conserveren: van ‘standaard’ stralen en coaten tot complexe conserveringsvraagstukken waar bijzondere of specifieke eisen gelden. Cornet stemt het geleverde werk af op de wensen van onze klanten. Hierdoor zijn zij, en Holland Shipyards, steeds verzekerd van een goede oplevering. Je weet van Cornet Service dat zij kwaliteit leveren.’

Conserveren IJveer 60 en 61 – Gemeentelijk vervoerbedrijf Amsterdam
Cornet Service heeft de twee nieuwe veren, IJveer 60 en 61, van GVB Amsterdam geconserveerd. In het bestek werden hoge eisen gesteld aan de conservering. GVB Amsterdam stelde onder andere vijf jaren vrij te willen zijn van regulier onderhoud. Een externe partij werd aangesteld om kwaliteitscontroles uit te voeren. Het conserveringswerk heeft Cornet Service, tot tevredenheid van onze opdrachtgever, geheel volgens de strikte regels en specificaties opgeleverd.

IJveer 60 Amsterdam
IJveer 60 GVB

Rotra Mare en Rotra Vente
Cornet Service heeft het bestaande schip Rotra Mare en het nieuwbouwschip Rotra Vente deels gestraald en de schepen van een nieuwe coating voorzien. Ook de ballasttanks zijn gestraald en gecoat. Beide schepen zijn speciaal ontworpen om windmolenwieken te vervoeren.

Rotra Vente loadout
Rotra Vente
Sluiten