Nieuws

13 juni 2017

Dive-suport-barge-Hollan-Shipyards
Dive-support-barge-Holland-Shipyards

Dive support barges voorzien van coatingsysteem

De twee nieuw te bouwen dive support barges moeten volledig worden voorzien van een gedegen coatingsysteem. Op de werf van Holland Shipyards is Cornet Service inmiddels gestart met het behandelen van de eerste accommodatie-unit. De oppervlakte wordt mechanisch voorbehandeld om een goede hechting van de coating te garanderen.
In de volgende fase wordt een aantal tanks voor het coaten SA 2.5 gestraald. Het straalmiddel reinigt en ruwt het oppervlak op. Hierdoor ontstaat er een uitstekend hechtingspatroon voor de coating.

Het complete project wordt door Cornet Service geconserveerd met coatings van Hempel. Door de afspraken tussen Cornet Service en Hempel zijn de eigenaren van de dive support barges verzekerd van uitstekende garantiebepalingen.
De werkzaamheden van Cornet Service lopen in de pas met de bouw van deze bijzondere vaartuigen. Beide dive support barges zijn bij oplevering beschermd om offshore-elementen te doorstaan.

Bijzonderheden
Dit project is direct na het accepteren van de offerte gestart. Een aantal medewerkers van Cornet is de komende maanden dagelijks actief om de barges geheel conform de strikte eisen van het bestek af te leveren.

Locatie
Cornet Service voert de werkzaamheden uit op de werf van Holland Shipyards in Hardinxveld-Giessendam.

Opdrachtgever
Holland Shipyards – werf Hardinxveld-Giessendam

Accommodatie-unit voor behandeling:

Voorbereiden-coaten-e1497350564874
Coaten-voorbereiken-e1497350578725
Sluiten